Un any més s’ha celebrat a Artà una nova edició del Tast de Dones que organitza Licors Moyà. En aquesta ocasió a l’antiga nau del poble on 5 cellereres van oferir una referència cadascuna d’elles, del seu celler. La cita va ser multitudinària i l’ambient de satisfacció per la bona estona passada i per què la recaptació anava, com és costum, a una organització amb finalitat social. En aquest cas, a AFAMA, l’Associació de Famílies de Malalts d’Alzheimer de Pollença. Més de dues-centes persones acudiren a la convidada d’aquesta vuitena edició del Tast de Dones, tot un èxit de convocatòria que ha ajudat a una de les dues finalitats d’aquest “tast”: el primer donar visibilitat a aquestes dones vinateres i el seu treball i valia i la segona, el caràcter solidari de l’acte,.
Enguany les convidades eren Pilar Oliver (Propietària i Enòloga Cellers Miquel Oliver), Araceli Servera (directora tècnica de Bodegues Can Ribas), Bàrbara Mesquida (Propietària i Enòloga Celler Mesquida Mora), Mireia Oliver (directora Comercial Celler Can Majoral), Maria Miquel (Directora Vins Miquel Gelabert ) i Bel Moyà (directora d’Elaboració de Licors Moyà). Totes elles dones d’èxit i emprenedores en els seus diferents llocs de treball dins del gran món del vi. A través de la seva professionalitat i els seus diferents punts de vista, conduïren aquest “tast” on els assistents han pogut gaudir, no sols de la seva experiència, sinó de les explicacions que acompanyaven els vins que hi aportaren.

Procés de renovació sense perdre de vista les arrels
Per la seva part Bel Moyà en la seva presentació, es va referir al moment en què es troba l’empresa que dirigeix, amb més de 130 anys de recorregut. L’equip directiu es troba immers en un procés de renovació, una revisió avantguardista de les elaboracions tradicionals dels seus destil·lats. Les Noves Herbes de Mallorca de Moyà són un exemple del treball minuciós de la Fàbrica on sense perdre la seva arrel i qualitat centenària, s’ha aconseguit un resultat visible per dins, amb menys sucres, sense colorants i amb la maceració de més plantes aromàtiques, i per fora amb la utilització de botelles de vidre cent per cent reciclat i amb una etiqueta feta amb paper provinent de boscos reforestats.