Balears Vadevi
VIII Tast de Dones Licors Moyà, una cita consolidada

Un any més s’ha celebrat a Artà una nova edició del Tast de Dones que organitza Licors Moyà. En aquesta ocasió a l’antiga nau del poble on 5 cellereres van oferir una referència cadascuna d’elles, del seu celler. La cita va ser multitudinària i l’ambient de satisfacció per la bona estona passada i per què la recaptació anava, com és costum, a una organització amb finalitat social. En aquest cas, a AFAMA, l’Associació de Famílies de Malalts d’Alzheimer de Pollença. Més de dues-centes persones acudiren a la convidada d’aquesta vuitena edició del Tast de Dones, tot un èxit de convocatòria que ha ajudat a una de les dues finalitats d’aquest “tast”: el primer donar visibilitat a aquestes dones vinateres i el seu treball i valia i la segona, el caràcter solidari de l’acte,.

Enguany les convidades eren Pilar Oliver (Propietària i Enòloga Cellers Miquel Oliver), Araceli Servera (directora tècnica de Bodegues Can Ribas), Bàrbara Mesquida (Propietària i Enòloga Celler Mesquida Mora), Mireia Oliver (directora Comercial Celler Can Majoral), Maria Miquel (Directora Vins Miquel Gelabert ) i Bel Moyà (directora d’Elaboració de Licors Moyà). Totes elles dones d’èxit i emprenedores en els seus diferents llocs de treball dins del gran món del vi. A través de la seva professionalitat i els seus diferents punts de vista, conduïren aquest “tast” on els assistents han pogut gaudir, no sols de la seva experiència, sinó de les explicacions que acompanyaven els vins que hi aportaren.

Dues-centes persones acudiren a la convidada de la VIII edició del Tast de Dones/Cedida

Procés de renovació sense perdre de vista les arrels


Per la seva part Bel Moyà en la seva presentació, es va referir al moment en què es troba l’empresa que dirigeix, amb més de 130 anys de recorregut. L’equip directiu es troba immers en un procés de renovació, una revisió avantguardista de les elaboracions tradicionals dels seus destil·lats. Les Noves Herbes de Mallorca de Moyà són un exemple del treball minuciós de la Fàbrica on sense perdre la seva arrel i qualitat centenària, s’ha aconseguit un resultat visible per dins, amb menys sucres, sense colorants i amb la maceració de més plantes aromàtiques, i per fora amb la utilització de botelles de vidre cent per cent reciclat i amb una etiqueta feta amb paper provinent de boscos reforestats.

Més notícies
 Sebastià Moyà, Bel Moyà, Joan Moyà, Joan Moyà y Biel Moyà, cinquena i sisena generació de la nissaga/Licors Moyà
Els joves de Licors Moyà redissenyen les seves herbes mallorquines
S'ha recuperat l'essència més tradicional per mostrar el relleu generacional al capdavant de l'empresa familiar
Més de mil persones tastaren els vins de la mostra/LIcors Moyà
Licors Moyà fa un tast multitudinari de vins amb 200 referències
Més de mil persones s'apuntaren a l'experiència, coincidint amb la fira d'Artà

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa