Balears Vadevi
Els cellers aprofiten el Nadal per fer campanyes en favor del consum de vi de Mallorca

!--akiadsense-->

xxx
Els cellers de Vi de la Terra Mallorca feliciten les festes des del portal de l’Ajuntament de Santa Maria

!--akiadsense-->

La Direcció General de Sobirania Alimentària ha destinat doblers dels Fons Europeus i del Ministeri d’Agricultura a llançar unes campanyes de promoció del producte local coincidint amb les festes de Nadal. Els vinaters s’hi han apuntant col·laborant amb l’enregistrament de videos promocionals i material audiovisual.

Les felicitacions de Nadal del vi mallorquí
Lea felicitació de la DO Pla I Llevant, davant l’emblemàtica Estació Enològica de Felanitx

!--akiadsense-->

“L’objectiu d’aquesta campanya és fer-nos visibles als consumidors animant a consumir producte local. Per moltes raons, les primeres per tractar-se d’uns aliments de qualitat, que a més són: sostenible, tradicionals, de proximitat, i singulars”, ens diu el president del Pla i Llevant i Vi de la Terra Mallorca, Antoni Bennàssar.

Bon Nadal del vi mallorquí

!--akiadsense-->

“Animam a la gent a participar d’un projecte social, més que econòmic. En el moment que s’ha tallat pràcticament l’accès a les illes de gran part dels nostres clients s’ha d’estimular el comerç local amb l’objectiu que l’economia vagi fluint dins l’illa. No es tracta d’ajudar a unes empreses determinades sinó a animar a l’economia circular. Tots som alhora productors i consumidors i ara estam en un cercle tancat”.

Aquesta promoció es fa a també a través d’aquest vídeo que s’ha fet córrer per Instagram

Les imatges dels brindis s’han près davant l’Estació Enològica de Felanitx, en el cas de la DO Pla i LLevant i a l’Ajuntament de Santa Maria del Cami, en el cas de Vi de la Terra Mallorca. Les campanyes se distribueixen a través dels mitjans de comunicació i també de les xarxes socials.

!--akiadsense-->

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa