Balears Vadevi
Els millors vins de Mallorca, segons Bacchus

S’acaba de celebrar la vintena edició del Concurs Bacchus 2022, concurs d’àmbit internacional reconegut per la OIV, obert a vins procedents de tot el món. Aquesta edició ha vist competir més de 1.500 vins, que han estat sotmesos a les valoracions d’un centenar de tastadors. Saber-ne els resultats el fa el centre d’atenció del sector d’arreu del món.

I en aquest marc, els vins de Mallorca han fet un bon paper. S’ha repartit medalles de plata a les bodegues de la DO Pla i Llevant, que hi participaven. És el cas de l celler Armero i Adrover, de Felanitx, que cal destacar per les dues plates: Una pel seu Son Ravell 2021 i una altra pel Son Prohens 2021. El celler Pere Seda, de Manacor, ha obtingut una plata pel seu Mossèn Alcover 2018.

Pel que fa a la DO Binissalem, al Bacchus han estat guardonats el Veritas Brut Nature de 2019, de Bodegas José Luis Ferrer i el Blanc de Blancs 2021 de Vinya Taujana.

Enguany, però, aquestes medalles de plata han estat les més altes distincions aconseguides al Bacchus, on cap dels vins mallorquins presentats ha aconseguit la més alta distinció del concurs.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa