Balears Vadevi
Els vins més valorats a la Fira de Pollença són de Miquel Oliver

No ha passat una setmana de la multitudinària i exitosa Fira del Vi de Pollença i ja tenim un indicador del seguiment que té aquest esdeveniment.

La fira de les fires dels vins de Mallorca va ser un èxit de públic i de negoci, segons els organitzadors i la majoria dels participants. I ara tenim una altra mostra del que significa aquesta trobada: el programa de Ràdio Pollença “El Món del vi”, que dirigeix Toni Campomar i en el qual hi col·labora Catalina Bibiloni, ha fet una enquesta a peu de carrer durant els dos dies de la fira, per saber quins han estat els vins més ben valorats pels assistents.

L’enquesta dóna clars guanyadors: els vins QbQ 2020 i l’Orig 2021, tots dos de Bodegues Miquel Oliver, de Petra, adscrita a la DO Pla i Llevant.

QbQ 2020 és un vi elaborat amb la varietat autòctona Giró ros, que fermenta en botes d’acàcia i ceràmica. Orig 2021, Giró a l’inrevés. És un blanc jove de Giró ros. Queda clar que els vins elaborats amb aquesta varietat pròpia té una molt bona acceptació per part del consumidor.

El programa va fer una connexió en directe amb Pilar Oliver, que va atendre El Món del Vi des de FENAVIN, on participa Bodegues Miquel Oliver.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa