Balears Vadevi
Vins i música a Biniamar, amb objectiu solidari

L’església nova de Biniamar acollirà aquest dissabte día 7 de maig l’esdeveniment ‘Vins a Biniamar’ que maridarà tasts de vins, música i solidaritat.

Aquest esdeveniment respon a la voluntat de l’Ajuntament de Selva de dur a terme iniciatives destinades a estimular la vida social a tots els pobles del municipi, a promocionar-los i també a donar suport al producte local de Mallorca.

Aquesta setmana s’ha duit a terme la presentació d’aquesta iniciativa amb la presència del seu batle, Joan Rotger, la tinent de batle i delegada de Biniamar, Beatriz Lechuga, Sebastià Vicens de Bodega Familia Vicens de Binibona i el regidor Manuel Barredo. 

‘Vins a Biniamar’ tindrà lloc en horari d’horabaixa de 18:00 a 22,30 hores i hi participaran un total de deu bodegues de diferents zones de Mallorca entre les que s’hi inclouen quatre del mateix municipi de Selva. A més, hi haurà una actuació musical a càrrec del jove artista mallorquí Miquel Àngel.

L’entrada, que té un preu de 15 euros inclou una copa de vidre serigrafiada, cinc tasts de vins i un descompte de 5€ en la compra de vi al recinte. A més, es podran adquirir tiquets extra de vi al mateix recinte per 1€.

El batle de Selva, Joan Rotger, a l’esquerra, i Sebastià Vicens de Bodega Familia Vicens de Binibona, a la dreta, amb dos regidors/Cedida

A més, l’esdeveniment tendrà un caire solidari ja que al mateix recinte hi haurà una parada de tapes a càrrec del Patronat Fundació Joan XXIII, que dóna cobertura a les persones amb discapacitat intel·lectual. Tot el que es recapti en venda de menjar anirà destinat a aquesta entitat.

Des de l’Ajuntament de Selva, la tinent de batle Beatriz Lechuga ha explicat que “Biniamar es convertirà en el centre del vi de Mallorca per un dia oferint un espai emblemàtic on rebrà bodegues de primer nivell de tot Mallorca i sobretot les del municipi de Selva”. I continua: “És una oportunitat única tant per als residents com per als mallorquins que vulguin descobrir en un espai històric i a la vegada combinar-ho amb una vetllada on conèixer bons vins i productors locals de primera mà”.

Una copa serigrafiada que es lliurarà amb l’entrada/Cedida

Per la seva part, el batle, Joan Rotger ha destacat que “aquesta iniciativa forma part de l’aposta municipal per l’economia local, pel teixit associatiu comercial i econòmic i per una economia circular i de quilòmetre zero que s’ha demostrat més necessària que mai. Promocionar el producte local és un aspecte bàsic per a les administracions”.

La iniciativa, organitzada per Som de Mallorca, compta amb el suport de Petits Cellers de Mallorca, la DO Binissalem, Quely, Embotits Soler i Formatges Son Jover.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa