Balears Vadevi
Vins Nadal presenta noves etiquetes “En Femení”
Nova estiquetes de Vins Nadal
Noves estiquetes de Vins Nada pels vns 110

!--akiadsense-->

Aquest és un any de canvis per la línia 110 de Vins Nadal. Aquests vins blancs i rosats canvien d’imatge i no és només una actualització sinó que el canvi és radical. La nova imatge vol representar els canvis socials que estan reclamant les dones al mon i al sector del vi, no només com a consumidores sinó com a productores. “El vi ja no es cosa d’homes”, asseguren des del celler.

Així, a més de fer servir una imatge femenina com a icona representativa d’aquests vins, aposta per una jove promesa mallorquina de la il·lustració, Carla Galmés. Les noves etiquetes també s’acompanyen d’una botella diferent, la borgonyesa.

El vi blanc, és un monovarietal de chardonnay amb una criança de 6 mesos sobre les seves lies. I el rosat és un monovarietal de mantonegro.

Vins Nadal

Aquest celler de la DO Binissalem elabora vins des de 1932 i està encapçalat ara mateix per Esperança Nadal que n’és la quarta generació.

Treballen l’ecologia i la sostenibilitat sense utilitzar pesticides i herbicides. Controlen les emissions de CO2 per aconseguir baixar-les reudint el pes de les botelles de vides per aonseguir així que el transport del producte impliqui un cost menor pel medi ambient.

Els taps de suro que utlitzen és ecològic i reutilitzen els residus de la verema per fer adob natural.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa