Balears Vadevi
Vins i vermuts santamariers al “tardeo” de la Fira de Primavera

Combinar la tradició amb el millor de l’actualitat té molts d’avantatges. Que ho diguin a Santa Maria del Camí que sempre sorprenen amb iniciatives engrescadores.

Avui toca parlar del Tardeo de vins i còctels que ha estat protagonista del capvespre de dissabte a la Fira de Primavera. No és la primera vegada però, probablement, sí la que arribava amb més ganes, ganes de sortir i de gaudir amb els amics que durant dos anys ha estat tan complicat per mor de la pandèmia.

Per això, els vins, la música i els combinats varen tan d’èxit. “Cada any ho feim el dissabte de la fira. El darrer diumenge d’abril és la fira de Santa Maria”, diu Sebastià Ordines, de 7103 Petit Celler, “I els cellers del poble ens unim per muntar un esdeveniment per atreure el públic jove. Vi i còctels amb vi!

Pere i Bernat Calafat del celler Jaume de Puntiró/Cedida

Una manera imaginativa i sana d’acostar el vi als joves que, en molts de casos, desconeixen un des productes més emblemàtics d’aquest poble de Mallorca.

El celler de Sebastià Pastor oferia combinats de creació pròpia/Cedida
Microceller Son Crespi, al Tardeo de Santa Maria/Cedida

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa