Balears Vadevi
La XVII Fira del Vi de Pollença pendent del calendari de confinament
Eren temps precoronavírics i d’activitat en el sector del vi quan el batle de Pollença i una representació de l’Associació del Vi Primitiu anaren a Falset amb la intenció de refermar els llaços d’agermanor que els lliguen i que són la base sobre la qual s’organitzen les respectives fires de vi dels dos municipis.

!--akiadsense-->

!--akiadsense-->

Es feren els tradicionals intercanvis d’obsequis i de mostres d’afecte i d’allà va sortir el compromis de seguir col·laborant pel bé del vi i de les respectives mostres anuals. Un acte que va donar continuïtat a l’agermanament de fires entre la Fira del Vi de Pollença i la Fira del Vi de Falset, que tan bon resultat va tenir el 2019.

Enguany Pollença fa comptes fer la XVII edició de la ja ben consolidada Fira del Vi i a aquestes alçades de l’any es pot dir que tot és a punt. Però poc després es decretava l’estat d’alarma i ara tot això ha quedat en suspens. Només dies abans del confinamente el regidor de Fires, Miquel Llobera, el President de l’Associació Vi Primitiu, Josep Bibiloni i el batle de Pollença, Bartomeu Cifre, explicaren el que serà aquesta nova edició de la Fira del Vi de Pollença que es confia que es pugui fer el 25 i el 26 d’abril al Claustre de Sant Domingo.

A pesar de les dificultats circunstancials, l’agermanament és un fet

!--akiadsense-->

Prèviament, l’horabaixa del 24 d’abril es durà a terme la presentació dels cellers de La DO Montsant i un tast de vins en música al Celler de Can Axartell. En aquesta edició de la Fira participen trenta-nou cellers mallorquins i una representació de cellers de la D.O. Montsant de la comarca del Priorat. Bartomeu Cifre va ressaltar, el dia de la presentació, el caire de la fira com un punt de trobada de cultura i tècnica del món del vi i també de relacions humanes.

Per segon any, s’ha dut a terme, un concurs per a la imatge del cartell, la guanyadora ha sigut l’artista Aina Perelló, la seva proposta d’imatge està dotada de molta sensibilitat i és una convidada a gaurdir de la Fira a sentir i emocionar-se amb la degustació dels vins i els seus aromes. A ella, el vi la transporta als records dels bons moments familiars compartits entorn d’una taula.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa