Balears Vadevi
Premi a la millor web de gastronomia del món

Menorca comença el procés de selecció dels millors portals webs de l’illa que ofereixin experiències culturals i gastronòmiques. L’objectiu és escollir els tres webs que representaran Menorca en el Top Websites for Foodies Travellers, un reconeixement atorgat per IGCAT i que aquest any es donarà a conèixer el pròxim 5 d’abril.

Aquest guardó vol reconèixer i donar visibilitat als millors portals web de les Regions Europees i Mundials de Gastronomia que ofereixen continguts relacionats amb la gastronomia, la cultura i el desenvolupament sostenible del territori, incentivant així la creació d’experiències gastronòmiques noves i originals. Les pàgines web que desitgen participar en aquesta convocatòria poden pertànyer a entitats públiques o privades. Pel que fa als continguts, el guardó premia aspectes com:

  • Estar enfocades tant al visitant nacional com a l’internacional.
  • Donar suport a negocis, artesans i productors locals.
  • Anunciar experiències disponibles per a reserves durant tot l’any, com ara tasts de menjar o vi, visites a productors, classes de cuina, rutes enograstronòmiques, experiències relacionades amb l’artesania, fires o museus patrimonials relacionats amb la gastronomia.
  • Contribuir al desenvolupament sostenible.
  • Promocionar almanco una de les Regions Gastronòmiques Europees o Mundials premiades o candidates.

Un jurat internacional d’experts d’IGCAT avaluarà els candidats. A més del contingut, es tindran en compte aspectes com la usabilitat del portal, la manera en què es mostra el contingut o l’operativitat web. El procés de selecció romandrà obert fins dia 14 de març.

Els premis es donaran a conèixer a Menorca el pròxim dia 5 d’abril en el marc dels actes previstos en la visita a l’illa de representants de les Regions Europees de Gastronomia i membres i experts d’IGCAT. Hi haurà 10 guanyadors generals que rebran com a premi la promoció del seu portal al lloc web d’IGCAT i a través d’una campanya en les xarxes socials i en els llocs web de les Regions Gastronòmiques del Món i d’Europa.

Els interessats en participar en aquest procés es poden inscriure en aquest enllaç. Més informació, aquí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa