Balears Vadevi
AGRAME digitalitza el camp menorquí

L’Associació d’Empresaris d’Explotacions Agràries de Menorca, AGRAME, estrena pàgina web i perfils propis en xarxes socials com a part de el pla de modernització i digitalització de l’entitat. Les accions passen per una millora de la comunicació que porta a terme sobre el sector primari de l’illa, tal com es va acordar en el Pla d’Accions 2021 elaborat per l’Assemblea General de socis de l’entitat.

El President d’AGRAME, Luis Nadal de Olives, considera que és important fer un salt digital per reforçar el nostre altaveu de defensa dels interessos de el sector primari insular, que ens ajudarà a apropar-nos més i millor als socis, a la societat menorquina i de passada, al món.

La nova pàgina web s’estructura en quatre apartats on s’hi detalla informació sobre els serveis especialitzats d’assessorament que presta l’entitat a propietaris, agricultors, ramaders i gestors de finques, amb possibilitat d’accedir directament a circulars, normatives, subvencions i convenis amb els quals AGRAME manté acords.

A més a més de presentar els objectius pels quals treballa l’entitat, la nova pàgina web també recull les activitats i notícies sectorials que l’associació duu a terme durant tot l’any vinculades a agricultura i ramaderia i també amb el turisme rural i la xarxa d’agroturismes de Menorca i que des AGRAME, promouen a través del web menorcaturismorural.net.

L’estratègia comunicativa es seguirà completant a partir de setembre amb l’activació dels nous perfils oberts a Facebook, Twitter i Instagram.

D’aquesta manera el camp de Menorca disposa d’una plataforma de referència d’àmbit professional. El portal www.agrame.org comptarà en breu de noves seccions per a ampliar els continguts d’interès per als usuaris. Posant a disposició estudis, informes, estadístiques de dades vinculades amb el sector, entre altra informació d’utilitat i rellevant per a la gestió i el coneixement de les explotacions agràries de Menorca.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa