Balears Vadevi
Arteme crea una imatge per significar els productes artesans locals

L’Associació d’Empreses d’Artesania de Menorca, Arteme, ha dissenyat una imatge que significa els artesans d’ofici locals per tal que aquests en puguin fer ús i diferenciar-se davant la resta de productes i articles de fora de l’illa i dels produïts de forma industrial.

El projecte, que compta amb la col·laboració del Consell Insular, permetrà als socis de l’entitat disposar de forma gratuïta de bosses i sobres de paper, etiquetes adhesives de diferents mides, paper adhesiu kraft i paper de seda que dona joc per a crear aquest regal i presentació dels articles “de forma molt diversa i original“, en les seves paraules.

Miquel Anglada Marquès de MELIUNTIS, és un dels membres d’aquesta associació | Foto: Arteme

Campanya “Estil propi, estil artesà”

Aquesta acció està inclosa dins la campanya promocional Estil Propi, estil artesà que va iniciar l’associació fa un parell d’anys, i sa que se li està donant continuïtat donats els bons resultats obtinguts.

L’objectiu de la campanya és fer més visible l’artesania de Menorca, i donar a entendre als ciutadans que aques t tpius de productes també es poden consumir com un “producte habitual”. També volen que sigui “una opció” durant les festes de Nadal, a l’hora de triar els regals. Arteme disposen d’una gran varietat d’oficis artesans i de productes, entre els quals, apicultors, carnissers o pastissers, entre molts d’altres.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa