Capvespres d’estiu, amb tast de productes menorquins des d’un llaüt

Hi ha diverses dates programades per sortir a la mar i gaudir d'aquesta experiència única

La sommelier Sara Sanchis guiarà els propers dies 28 de juliol i 5 d’agost una experiència molt especial de tast de vins sobre un llaüt. La proposta serà la de sortir a la mar i gaudir de quatre vins, acompanyats de formatge de Menorca, sobrassada de ‘porc faixat’ i ‘carnixua’, mentre la sommelier en guia un tast i també comparteix informació sobre la història de la vinya i el vi de Menorca.

El punt de trobada per sortir a la mar serà el pantalà que hi ha tot just al davant del pàrquing de Cala Figuera, al port de Maó.

Fitxa de l’activitat

Places molt limitades d’un màxim de 8 persones
29 de juliol
 de 19h a 21h
5 d’agost de 19h a 21h 
Durada: 2 hores
120€ per persona

Més informació i reserves: [email protected] o +34 636 802 838

Tast de productes menorquins sobre un llaüt | cartell promocional

Nou comentari