Balears Vadevi
Ciutadella omple ‘la Carnisseria’ d’informació sobre producte local

La Plaça de la Llibertat de Ciutadella disposa d’un nou espai des d’on sumar-se a la promoció del producte local menorquí i tot just aquesta setmana se n’ha fet la presentació i obertura de portes oficial.

Tot plegat gràcies al fet que l’Ajuntament de Ciutadella ha autoritzat l’ús de la Carnisseria a l’Associació Leader Illa de Menorca durant els mesos de juliol, agost i setembre. L’entitat pública local és sòcia de l’Associació des dels seus inicis i tenen la voluntat de treballar conjuntament per la dinamització, el desenvolupament econòmic i la conservació del patrimoni cultural i ambiental del territori.

Les autoritats han ‘inaugurat’ l’espai que farà promoció de la gastronomia i el producte local durant els mesos d’estiu | CIME

Informació gastronòmica i de producte local

Durant els mesos d’estiu, el Mercat de Ciutadella és una visita obligada per turistes i visitants, els quals cerquen productes de l’illa, informació de la gastronomia i valoren molt positivament la producció local. Així, ambdues entitats valoren de manera molt positiva utilitzar aquest espai de manera temporal mentre es torna a convocar i a resoldre el concurs públic per a ús privatiu de la Carnisseria.

L’oficina comptarà amb tota mena de materials i recursos per a la promoció provinents d’altres entitats i també del Consell Insular de Menorca, el qual dona suport de manera directa a la iniciativa. Val la pena dir que aquest any Menorca es Regió Europea de Gastronomia i, per tant, iniciatives com aquesta reafirmen la distinció i donen a conèixer encara més aquest mandat, així com les distintes activitats que s’estan programant durant l’any sota aquest paraigües.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa