Balears Vadevi
Convocatòria per triar representant menorquí al ‘Food Film Menu 2022’

Menorca ha obert la convocatòria per triar el seu representant al certamen internacional Food Film Menu 2022. Promogut per l’Associació Leader Illa de Menorca, en col·laboració amb el Consell Insular de Menorca i la Fundació Foment del Turisme, la iniciativa està finançada amb fons FEADER, en el marc del Programa de Desenvolupament Rural de les illes Balears, i s’emmarca en el projecte ‘Suport a Menorca Regió Europea de Gastronomia 2022’.

‘Food Film Menu’ és un certamen organitzat per l’Institut Internacional de Gastronomia, Art, Cultura i Turisme (IGCAT) que pretén difondre la diversitat gastronòmica en l’àmbit del patrimoni cultural i el desenvolupament sostenible. També vol contribuir a promocionar les Regions Europees de Gastronomia i promoure els aliments locals i productes artesanals, així com animar a joves directors de cinema a convertir-se en ambaixadors de les seves regions.

Els participants en la convocatòria hauran de presentar el guió i la sinopsi del curtmetratge, i es premiarà els tres millors guions presentats. El jurat valorarà la singularitat, l’originalitat, el relat i la connexió amb la Regió Gastronòmica de Menorca.

La peça que obtingui el primer premi serà la que es desenvoluparà, comptant amb una dotació econòmica de fins a 6.000 euros. Els participants s’hauran de presentar juntament amb una productora, que serà l’encarregada de filmar el projecte.

El termini de presentació de les propostes acaba el dia 13 de febrer de 2022. Més informació, a les bases de la convocatòria.

Frame del curt premiat ‘A Food and Love Story’ | captura

Un últim apunt per recordar que en la passada edició del concurs, el curtmetratge menorquí A Food and Love Story, impulsat pel Consell Insular de Menorca i realitzat per Bendito Films, va ser seleccionat com la millor peça audiovisual europea.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa