Balears Vadevi
Deu restaurants de Menorca serviran el menú especial ‘Arrels’

La Fira Arrels continua general aliances per donar més valor i visibilitat al producte local menorquí, protagonista d’aquest esdeveniment enogastronòmic que està a punt d’omplir Menorca d’un ampli programa d’activitats.

Ara, al programa d’activitats ja previstes pel cap de setmana del 30 d’abril i 1 de maig, hi sumen unes jornades gastronòmiques que impliquen directament el sector de la restauració. Així, ja a partir del dijous 28 d’abril i durant quatre dies, restaurants de diferents municipis oferiran un menú especial Arrels, elaborat amb productes menorquins i de temporada.

Un dels plats dels menús especials creats en motiu de la Fira Arrels | cedida

D’aquesta manera, Arrels amplia el seu radi d’acció i porta la seva essència als restaurants de l’illa per continuar reivindicant i donant a conèixer la qualitat i la diversitat del producte de Menorca, així com l’excel·lència de la cuina menorquina en l’any en què Menorca ha estat declarada Regió Europea de la Gastronomia.

Els restaurants participants són:

  • A Maó, el RTE. ARJAU
  • A Sant Lluís, els restaurants PAN Y VINO, LA VENTA i CLEMENTINA
  • A Alaior: ES FESTUC
  • A Es Mercadal, els restaurants MESON CAN JAUME i ES MOLI DES RACÓ
  • A Ciutadella, els establiments CAFÉ BALEAR, ES TAST DE NA SILVIA, MORVEDRA NOU i el RELS RESTAURANT.

Els menús que oferirà cada restaurant es podran consultar a la pàgina web de cada restaurant o al mateix establiment.

Les demostracions de cuina en directe formen part del programa d’Arrels | cedida

Arrels, la cita gastronòmica de l’any

La Fira Arrels tindrà lloc el pròxim cap de setmana 30 d’abril i 1 de maig al recinte firal de Maó. Hi haurà representació d’una àmplia selecció de productes locals amb més de 45 expositors, així com un programa d’activitats que inclou degustacions guiades, xerrades i cuina en directe de la mà de reconeguts cuiners i cuineres i també activitats gastronòmiques per als més petits.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa