Balears Vadevi
El documental de Ruscalleda i Balam obrirà el ‘Cooking Films’ 2022

Camí Lliure, el documental que protagonitzen els xefs Carme Ruscalleda i Raül Balam donarà el tret de sortida al Cooking Films 2022 que se celebrarà a Menorca del 2 al 5 de juny.

El certament tindrà com a plat fort quatre sessions úniques en restaurants de l’illa, amb projeccions de llargmetratges vinculats a la gastronomia. El Cooking Films arrencarà el 2 de juny al jaciment prehistòric de Torralba d’en Salort, un espai singular que acollirà per primer cop una projecció de cinema, acompanyada d’un tast de vins a càrrec del restaurador Joan Canals, d’Ulisses Menorca.

Es podrà veure el documental Barsajaun sobre la revolució vitivinícola espanyola, reconegut amb el Premi del públic al Festival de Màlaga.

‘Cooking Films’ és una cita ineludible pels amants del cinema gastronòmic | FICME

Posteriorment també es projectarà La receta del equilibrio, documental d’Óscar Bernàcer que retrata Ricard Camarena, i que convida a un viatge per l’horta de València.

Les quatre sessions en restaurants constarà de sopars únics acompanyats de projeccions de títols vinculats a la gastronomia. “El producte local menorquí serà el protagonista absolut del seu menú i les degustacions del certamen”, han concretat en un comunicat.

Així, la comedia d’autor El brindis, dirigida per Laurent Tirard, es podrà veure al Restaurant Mon, la producció danesa Un bocado exquisito, de Christoffer Boe, es podrà veure al Restaurant Es Tast de na Sílvia, Delicioso el drama culinari d’Eric Besnard es projectarà a La cocina de Cristine de Maó i l’última pel·lícula de Benito Zambrano, Pan de limón con semillas de amapola, posarà el punt final al Cooking Films 2022 el diumenge 5 de juny al Restaurant Biniarroca, a Sant Lluís.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa