Balears Vadevi
L’espot de Fira Arrels reivindica la gastronomia com a expressió artística

Fa uns dies es presentava programa de la cinquena edició de la Fira Arrels, la fira de producte local i cuina de Menorca, estrena ara l’espot promocional de l’any.

Produït per Bendito Films, l’audiovisual parteix de la imatge gràfica de la nova edició, que enguany és una il·lustració de Joan Puig, i fa un paral·lelisme entre l’art pictòric i l’art culinari, mostrant així, com la cuina i la gastronomia també poden ser una forma d’art, i reivindicant alhora la creativitat i l’expressió artística a través dels aliments i les tècniques culinàries.

Fira Arrels, del 30 d’abril a l’1 de maig

La fira gastronòmica del Departament d’Economia i Territori del Consell Insular, que tindrà lloc els dies 30 d’abril i 1 de maig al recinte firal de Maó, presenta per aquesta edició un programa molt ampli encapçalat pel xef català Joan Roca (El Celler de Can Roca) com a cap de cartell, 45 expositors de producte local i xefs de renom internacional. A més, aquest any, el certamen serà un dels esdeveniments principals del mandat de Menorca com a Regió Europea de la Gastronomia.

Frame del vídeo promocional de la Fira Arrels de Menorca 2022 | captura

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa