Balears Vadevi
Estrena del documental “Menorca Talaiòtica, una odissea ciclòpia insular”

Aquest dijous 2 de desembre tindrà lloc l’estrena del documental Menorca Talaiòtica, una odissea ciclòpia insular a partir de les 19h de la tarda a la Sala d’Audiències del Claustre de Maó.

Aquesta serà la primera projecció en el marc del cicle de presentacions que recorrerà tots els municipis de l’illa en col·laboració amb els consistoris de Menorca. L’objectiu és donar a conèixer el contingut de la nova candidatura a la ciutadania amb una breu presentació i la projecció del documental. L’acte finalitzarà amb un tast de la cervesa Talaiòtica a càrrec de Roger Vila, fruit de la col·laboració entre el Museu de Menorca, la candidatura de Menorca Talaiòtica i Grahame Pearce.

El Consell Insular de Menorca ha impulsat la creació d’aquest documental per donar suport a la candidatura a patrimoni mundial de la UNESCO. La finalitat d’aquest projecte audiovisual és afrontar el desafiament de continuar vetllant per la conservació del patrimoni talaiòtic i aprofitar l’oportunitat de descobrir i compartir aquest viatge, un viatge a través d’una civilització que continua viva i present en cada paisatge de l’illa. Realitzat per la productora Espiral Producciones TV SL, “Menorca Talaiòtica, una odissea ciclòpia insular” ha estat dirigit per Manu Balaguer, amb guió de Laura Jurado i sota l’assessoria de l’arqueòloga Amalia Pérez-Juez.

L’aforament és limitat, cal inscriure’s prèviament a través del correu electrònic de Menorca Talaiòtica: [email protected]. A sota podeu veure el tràiler del documental.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa