Balears Vadevi
Horeca Balears estrena edició a Menorca

HORECA Balears arriba per primer cop a Menorca, on tot just aquest dimecres 22 de març i fins divendres 24 estrena edició al recinte firal de Maó. HORECA Menorca, amb el patrocini principal del Consell Insular a través de la Fundació Foment del Turisme i la col·laboració de l’Ajuntament de Maó, ha aconseguit en aquesta primera edició completar l’aforament amb més de 100 marques.

Molt il·lusionats amb la rebuda a Menorca

L’acte d’inauguració celebrat a primera hora de dimecres 22 de març ha comptat amb la presència de diverses autoritats, entre les quals, Susana Mora, presidenta del Consell, Antoni Baos, director general de Polítiques per a la Sobirania Alimentària, Aram Ortega i la directora de l’Institut de Qualificacions Professionals de les Illes Balears, Gloria Escudero, així com diverses associacions menorquines, relacionades amb el sector professional de gastronomia, hostaleria i turisme.

L’organització de l’esdeveniment s’ha mostrat “molt il·lusionada per l’acollida que han rebut a Menorca” on hi ha preparat un programa complet d’activitats per dinamitzar l’esdeveniment tot donant impuls a les marques i als xefs professionals de l’illa. Hi haurà concursos, showcookings i homenatges des de l’escenari principal que dirigeix el xef Estrella Michelín, Koldo Royo, assessor gastronòmic d’HORECA Balears.

L’accés a HORECA Menorca és exclusiu per a les empreses convidades pels expositors, no es venen entrades ni es distribueixen des de l0organització. Els professionals que vulguin visitar la fira han de sol·licitar la invitació a la pàgina web.

Horeca Eivissa, es consolida com a referent del sector gastronòmic

La cita menorquina arriba pocs dies després de tancar “amb èxit“, en paraules de l’organització, la cita celebrada a Eivissa, on van concloure la segona edició amb uns 6.300 visitants professionals.

Allí, les persones assistents van poder gaudir de les propostes dels més de 100 expositors amb més de 300 marques, en què el foment del producte local, showcookings, campionats i propostes de cada expositor, foren la clau principal per a l’èxit de l’esdeveniment. Horeca Balears va rebre el xef Estrella Michelin del primer Bulli, Carles Abellán, que compta amb un restaurant a Formentera. L’organització li va retre homenatge per la seva trajectòria professional i relació amb l’illa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa