HORECA Eivissa ha donat aquest 8 de març el tret de sortida a la seva segona edició. Ho feia a primera hora d’aquest dimecres des del recinte firal, que bullirà d’activitat fins divendres 10 en una trobada que ve carregada d’activitats i propostes per a tots els gustos.

D’entrada, l’acte inaugural que s’ha fet a primera hora i que ha anat a càrrec de diverses autoritats encapçalades per la consellera d’Agricultura del Govern Balear, Mae de la Concha, acompanyada, entre d’altres, de la consellera del Departament de Promoció Econòmica i Empresarial, Cooperació Municipal, Maria Fajarnés i la regidora d’Hisenda, Treball i Recursos Humans de l’Ajuntament d’Eivissa, Estefania Torres.
A l’espai firal, s’hi reuneixen més de 300 marques que aprofiten la cita per a donar a conèixer els seus productes i novetats, i tot plegat es complementarà al llarg dels tres dies amb un ampli programa d’activitats i campionats que l’organització ha preparat amb l’objectiu, apunta, de consolidar l’esdeveniment en aquesta segona edició.
Aquest és el programa d’activitats previst.
Dimecres 8 de març
- 10h Inauguració HORECA EIVISSA
- 11h Pablo Carrizo: Nous Sabors de les Illes.
- 11:30h Marga Brunet: S’Era de Pula i la seva Km0
- 12h Homenatge a Carles Abellán i reconeixement a Catalina Prats, Maria Marí Tur i Catalina Riera. 12:30h Álvaro Sanz: Orígens, el començament de la sostenibilitat.
- 13:30h Cristina Franco: Fermentació amb Kèfir d’aigua.
- 14h 1er Campionat millor elaboració XULETÓ, patrocinat per ANIOFE.
Dijous 9 de març
- 11h Masterclass Pizza: Stefano Cossignani i Massimo Quondamatteo
- 12h Patrick James: Caneló cruixent de sobrassada, poma i albergínia amb mel.
- 12:30h Josep Maria Borràs: Momentum, més que una història.
- 14h 1r. Campionat Millor Elaboració de Peix Descartable Balears 2023, patrocinat per: Conselleria, Agricultura Pesca i Alimentació.
Divendres 10 de març
- 11:30h Xisco Jordà: Menjar blanc amb escuma de garroba i cruixent d’ensaïmada. 12h Grup Aliment: Obertura i tall de pernil ibèric en viu.
- 12:30h Grup Aliment: Rissoto de tòfona amb degustació.
- 13h Kike Bayano: Mixability 2.0 Experiències gastronòmiques.
- 14h 1er Concurs Millor Pizza Gourmet, patrocinat per SCUOLA ITALIANA PIZZAIOLI I 5 STAGIONI.