Balears Vadevi
El Llatzeret estrena festival enogastronòmic aquest estiu

Música, gastronomia i oci sostenible“. Així descriu l’organització el nou festival enogastronòmic que s’estrenarà aquest estiu a El Llatzeret, al port de Maó. Un espai qualificat d'”idíl·lic” i a què només es pot accedir per mar que, entre el 28 de juliol i el 6 d’agost, acollirà 10 dies d’esdeveniments en el que s’ha batejat com a ‘Lazareto Gastro & Music Festival’ i que reunirà música, DJs, xefs i ‘street food’ en un espai qualificat de Reserva de la Biosfera i de Bé d’Interès Cultural.

L'illa d'El Llatzeret només és accessible des del mar | Lazareto Gastro & Music Festival
L’illa d’El Llatzeret només és accessible des del mar | Lazareto Gastro & Music Festival

Primeres marques locals, espanyoles i internacionals

En aquesta primera edició, que se celebrarà tots aquests dies de set de la tarda a dues de la matinada, l’organització destaca que comptarà amb “primeres marques nacionals i internacionals” que tindran barres pròpies a la zona de ‘street food’. A més del Grupo Osborne, Estrella Galicia, Cabreiroá, Perrier Jouet i Cafés Baqué, els catalans Vins El Cep també hi seran presents, com també productors locals com els cellers Torralbanc i Binifadet, les ginebres Innat i Glob i les herbes menorquines Biniarbolla.

El festival reunirà propostes musicals i enològiques amb d'altres de gastronòmiques, reunint fins a quatre estrelles Michelin en la seva primera edició | Lazareto Gastro & Music Festival
El festival reunirà propostes musicals i enològiques amb d’altres de gastronòmiques, reunint fins a quatre estrelles Michelin en la seva primera edició | Lazareto Gastro & Music Festival

“Una experiència única”

“Amb el seu suport”, els organitzadors del ‘Lazareto Gastro & Music Festival’ volen oferir el que defineixen com “una experiència única” que presentarà concerts de grups “icònics” del pop rock de l’estat espanyol i internacional, amb una gran oferta gastronòmica que reunirà fins a quatre estrelles Michelin i amb una zona de ‘street food’ que durà a El Llatzeret una oferta variada de productes locals i de tota la Mediterrània per a tots els gustos, a més d’actuacions de DJs locals que s’allargaran fins el tancament de cada jornada del festival.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa