Com ja comença a ser tradició, les jornades gastronòmiques “Els Dimecres és dia de Brou” de Menorca tornen el mes de gener després de l’aturada per les festes de Nadal. Així durant tres jornades més, els propers dies 12, 19 i 26 de gener, encara es podrà gaudir del menú a set restaurants especialitzats en cuina tradicional de l’illa.
El menú té el mateix preu a tots els establiments (15€) i inclou els dos plats que componen el brou menorquí, a més d’aigua o copa de vi, pa i postres. Els clients que ho desitgin, a més, tenen la possibilitat de fer servir l’opció del servei de menjar per emportar, en cas que prefereixin tastar el menú a les seves llars. En cas que es vulgui menjar als restaurants, caldrà fer reserva prèvia per tal de facilitar l’organització dels establiments i el compliment de totes les mesures establertes per frenar la propagació de la Covid-19.
Tota la informació sobre aquesta iniciativa, que compta amb la col·laboració de la Fundació Foment del Turisme de Menorca, PIME MEnorca, Made in Menorca, Regió Europea Gastronòmica, Foodies on Menorca i l’Associació de Periodistes i Escriptors Gastronòmics de Balears, es pot trobar en aquest enllaç. Pel que fa als restaurants participants a “El Dimecres és dia de Brou”, són els següents:
- Aquarium Port Ciutadella. Moll del Port, Marina 99, Ciutadella – Telèfon: 971386700
- Jaime II. Plaça de Jaume II 26, Ciutadella – Telèfon: 971480046
- Molí d’es Racó. Carrer Major 53, Es Mercadal – Telèfon: 971375392
- Hotel Jeni & Restaurante. Carrer de la Mirada del Toro 81, Es Mercadal – Telèfon: 971375059
- Meson Rias Baixas. Plaça de Menorca 1, Ferreries – Telèfon: 971374558
- Loar Ferreries. Carrer de laVerge del Toro 2, Ferreries – Telèfon: 971374181
- Casino Sant Climent. Carrer de Sant Jaume 4, Sant Climent – Telèfon: 971853722