Balears Vadevi
Menorca presumeix d’oferta gastronòmica a París

La gastronomia menorquina està present aquests dies a la fira gastronòmica Taste of Paris, esdeveniment que se celebra a la capital francesa des d’aquest dijous 12 i fins diumenge 15 de maig.

La xef i ambaixadora de Menorca Regió Europea de Gastronomia, Sílvia Anglada, i el Jove Xef Menorquí 2022, Pau Sintes, cuinaran per a més de trenta periodistes i prescriptors de tendències francesos especialitzats en gastronomia. El showcooking tindrà lloc demà divendres, a las 11 hores.

La recepta escollida és una ratjada en escabetx suau de verdures, ginebre, tàperes i fonoll marí. Tots els ingredients emprats per a l’elaboració d’aquest plat són productes menorquins i han estat traslladats expressament des de Menorca fins a París. A més d’aquest plat, els participants també podran degustar productes locals com a vi, formatge i cervesa de Menorca.

La masterclass de cuina menorquina s’emmarca dins del taller Dine for Change, un esdeveniment que se celebra a la fira en el qual diferents xefs internacionals compromesos amb l’alimentació sostenible ofereixen una mostra de les seves receptes i del producte autòcton. Aquesta demostració serveix, a més, com a oportunitat per a presentar dins la fira Taste of Paris el mandat de Menorca Regió Europea de Gastronomia 2022.

La directora insular de Promoció Turística i Fons Europeus, Laura Ruiz, també assisteix a la fira, a la que Menorca acudeix convidada per l’Oficina Espanyola de Turisme a París. La setena edició d’aquesta cita parisina se celebra al Gran Palais Épheémère, un espai situat enfront de la Torre Eiffel. Aquesta cita gastronòmica reuneix el millor de l’escena culinària francesa, i Menorca hi porta la seva excel·lència.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa