Balears Vadevi
Menorca Regió Europea de la Gastronomia 2022 estrena web

Tota la informació relacionada amb el mandat de Menorca com a Regió Europea de la Gastronomia 2022 ja es pot consultar en un mateix espai digital. La nova pàgina web serà una eina més per fer difusió de tot el que passi a l’illa en el marc d’aquest reconeixement. El projecte està finançat amb fons FEADER en el marc del Programa de Desenvolupament Rural de les illes Balears, i ha estat impulsat per l’Associació Leader Illa de Menorca.

A través d’aquesta finestra, s’oferirà informació sobre l’impacte i el significat del mandat, i també disposa d’una àmplia informació sobre la gastronomia menorquina i els principals productes de l’illa. Un altre dels apartats destacats és el del programa d’activitats, que inclou informació detallada dels més de cinquanta actes i esdeveniments que tindran lloc al llarg de tot l’any. També s’inclou un apartat de notícies, amb tota l’actualitat generada al voltant del mandat i els seus protagonistes, i un formulari a
través del qual les entitats, associacions, empreses o particulars que ho desitgin es poden adherir al projecte.

La web està disponible en català, castellà, anglès i francès, i se suma a les xarxes socials de Menorca Regió Europea de Gastronomia en la tasca de donar a conèixer la riquesa gastronòmica de l’illa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa