Balears Vadevi
Neix el Premi ‘De Vins Menorca’

Quan es compleix pràcticament una dècada de la Mostra De Vins Menorca, que té caràcter
bianual i que enguany tornarà a celebrar-se després que l’any passat la pandèmia obligués a la seva cancel·lació, Balears Vadevi ha pogut saber en exclusiva que coincidint amb la celebració del 25è aniversari de la creació de De Vins Menorca l’any 2020 com a empresa distribuïdora, l’organització ha volgut crear per primera vegada un guardó que serveixi de reconeixement a una trajectòria singular al prolífic món de la viticultura.

El trofeu serà obra d’un artista local menorquí i el nom del guanyador, es donarà a conèixer per part del jurat durant la celebració de la Mostra el mateix dilluns 11 d’abril. Conjuntament amb el premi, la novena edició oferirà també un calendari d’activitats paral·leles que tindran lloc durant el mes de març, abril i maig, relacionades amb la gastronomia, la cultura i l’enologia aprofitant que Menorca aquest any és Regió Europea de la Gastronomia.

Copa de vi | De Vins Menorca

Canvi de dates

Inicialment, la nova edició de la Mostra De Vins s’havia anunciat pel dilluns 4 d’abril però el
canvi sobtat de dates de la Barcelona Wine Week va fer replantejar a la organització el seu
propòsit inicial per evitar als cellers assistents haver de triar entre esdeveniments.

“Molts dels professionals haurien d’haver estat als dos llocs i no tenia sentit, per això vam decidir endarrerir una setmana el nostre esdeveniment” explica Dani Boix, gerent de De Vins Menorca i organitzador de la fira.

Finalment doncs serà l’11 d’abril el dia escollit per la gran cita amb el món del vi a Menorca on els primers cellers ja han començat a confirmar la seva presència en la que s’espera que mes de 35 denominacions d’origen nacionals i internacionals a més de les locals, hi participin.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa