Balears Vadevi
Nou projecte d’assessorament i orientació als joves agricultors menorquins

L’Associació Leader Menorca ha posat en marxa el nou projecte d’assessorament i orientació a joves agricultors amb l’objectiu de posar a disposició del sector agroalimentari un servei d’acompanyament en tasques de caràcter administratiu que permetin millorar la viabilitat econòmica de les explotacions de manera personalitzada.

Així, el projecte pretén oferir aquest assessorament, alhora que oferir noves eines metodològiques, donar suport i resoldre dubtes en tres branques diferents: gestió econòmica; informàtica, xarxes socials i web, i comercialització i punts de venda. Tot plegat, amb la finalitat de dotar de noves eines als joves agricultors que vulguin adquirir nous coneixements per tal de millorar la competitivitat dels seus negocis agraris.

Aquest servei va adreçat a totes les persones joves que cerquen recursos per a potenciar l’activitat agrària a l’illa de Menorca, i hi poden participar tant si tenen o no experiència prèvia en el sector. La durada del programa està prevista per un any i compta amb un pressupost de 14.500€, finançat amb fons Feader en el marc del Programa de Desenvolupament Rural de les Illes Balears.

Més detalls i informació, en aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa