Balears Vadevi
La perdiu protagonitza unes noves jornades gastronòmiques a Menorca

S’havien aturat per motiu de la pandèmia, però enguany torna la normalitat i l’Associació Menorquina de Cafeteries, Bars i Restaurants de Menorca reprèn les jornades gastronòmiques dedicades a la perdiu. Tindran lloc aquest cap de setmana de l’11 i 12 de febrer coincidint amb la Fira de sa Perdiu que se celebrarà al recinte ferial d’Es Mercadal.

Cartell de les jornades gastronòmiques de la perdiu

L’esdeveniment té per objectiu promocionar la gastronomia menorquina i el producte local entre residents, visitants i turistes fora de la temporada alta. Sigui com sigui, els diversos restaurants que s’hi ha adherit serviran algun plat o menú en el qual no faltarà la perdiu com a ingredient principal. Parlam, per exemple, de la tradicional perdiu amb col o la perdiu amb xocolatí, entre d’altres.

Plat de perdiu amb col | Foto: Made in Menorca

Recollim a continuació els restaurants i plats que on es pot reservar per gaudir d’aquesta proposta culinària singular.

Aquesta acció s’inclou dins el programa d’activitats de la ‘Fira de sa Perdiu de Menorca‘ que organitza la Societat de Perdigoters de l’illa. A més a més, compta amb el suport de les menorquines Fundació Foment del Turisme i PIME.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa