S’havien aturat per motiu de la pandèmia, però enguany torna la normalitat i l’Associació Menorquina de Cafeteries, Bars i Restaurants de Menorca reprèn les jornades gastronòmiques dedicades a la perdiu. Tindran lloc aquest cap de setmana de l’11 i 12 de febrer coincidint amb la Fira de sa Perdiu que se celebrarà al recinte ferial d’Es Mercadal.

L’esdeveniment té per objectiu promocionar la gastronomia menorquina i el producte local entre residents, visitants i turistes fora de la temporada alta. Sigui com sigui, els diversos restaurants que s’hi ha adherit serviran algun plat o menú en el qual no faltarà la perdiu com a ingredient principal. Parlam, per exemple, de la tradicional perdiu amb col o la perdiu amb xocolatí, entre d’altres.

Recollim a continuació els restaurants i plats que on es pot reservar per gaudir d’aquesta proposta culinària singular.
- Mesón Rias Baixas, a Ferreries. Plat: Perdiu amb Col
- Hotel Jeni & Restaurante, a Es Mercadal. Plat: Perdiu amb Col
- Moli d’Es Racó, a Es Mercadal. Plat: Perdiu amb Col
- Casino Sant Climent, a Sant Climent. Plat: Perdiu amb Xocolati.
Aquesta acció s’inclou dins el programa d’activitats de la ‘Fira de sa Perdiu de Menorca‘ que organitza la Societat de Perdigoters de l’illa. A més a més, compta amb el suport de les menorquines Fundació Foment del Turisme i PIME.