Menorca promociona el producte local davant periodistes i agents de viatge catalans

Un grup de vint-i-un periodistes, fotògrafs i agents de viatge de Barcelona han assaborit un dinar de productes locals a la finca i hotel rural Son Felip, a Ciutadella. Es tracta d’una acció organitzada per la Fundació Foment del Turisme de Menorca (FFTM) amb l’objectiu de donar a conèixer i promocionar la gastronomia i els aliments de km0, com el formatge, els embotits, el vi, o l’oli d’oliva. El grup ha pogut fer un recorregut per la finca, on es desenvolupa una agricultura regenerativa i orgànica basada en la producció d’aliments tradicionals de la zona; i ha participat en un taller d’elaboració de salsa maonesa just abans del dinar, en el que s’han servit albergínies plenes amb carn de vedella menorquina.

Els periodistes i agents de viatge han visitat avui l’illa convidats per la companyia Baleària, per assistir a l’estrena del primera travessia de passatgers lliure de carboni d’Europa amb el fast ferry Eleanor Roosevelt. Durant el trajecte des del port de Barcelona fins a Ciutadella, s’ha presentat el ‘XII Informe de Situació de les emissions de CO 2 al món. Any 2019’ a càrrec de la Fundación Empresa y Clima (FEC).

Nou comentari