La promoció i difusió del vi centra “Arrels, diàlegs amb la Biosfera”
Diàlegs sobre el vi de Menorca

!--akiadsense-->

La Conselleria d’Ocupació i Projecció Econòmica del Consell Insular de Menorca ha preparat una jornada de treball pel proper dilluns 8 d’octubre, dedicada a la comercialització del Vi de la Terra de Menorca. Emmarcada dins el programa de debat “Arrels, diàlegs amb la Biosfera”, reunirà a més de 50 professionals relacionats amb el sector de la viticultura, la gastronomia, la distribució i la comercialització de l’illa per tal contribuir a la generació d’idees i estratègies que contribueixin a millorar la visibilitat del vi que es produeix a Menorca en el sector de la restauració i l’hoteleria tant local com balear.

Video Torralbenc

!--akiadsense-->

Taula rodona i ponència

La jornada de treball, que es celebrarà a l’Hotel Rural Sant Ignasi de Ciutadella començarà amb la intervenció de l’editora de Balears Vadevi, Margalida Ripoll, que s’encarregarà de fer una introducció als assistents sobre les diferents estratègies de mercat per a petites i mitjanes produccions en mercats locals del món del vi. Posteriorment està prevista una taula rodona on s’ha convidat a diferents enòlegs de la illa de Lanzarote perquè puguin exposar les millors pràctiques que porten a terme els cellers canaris per arribar als consumidors. Pel Conseller de Promoció Econòmica del Consell Insular de Menorca, Miquel Company, el model de Lanzarote pot ser molt il·lustratiu perquè el volum dels productors és similar al menorquí i perquè es comparteixen valors similars com per exemple, el fet de ser Reserva de la Biosfera. A la taula rodona prevista, a banda dels diferents enòlegs de Lanzarote i de Menorca, també hi participarà Toni Salord, President de l’Associació de Productors Vi de la Terra Illa de Menorca.

Nou comentari