Balears Vadevi
Sanchís: “La formació és el primer objectiu de l’Associació de Sommeliers de Menorca”

Quan falten pocs dies per la presentació en societat de l’Associació de Sommeliers de Balears a Menorca que tindrà lloc el proper 16 de gener a la sala d’actes del restaurant Smoix de Ciutadella, ja es coneixen quins seran els punts sobre els que l’entitat vol posar el seu focus de treball. Així ho ha donat a conèixer recentment la seva presidenta, Sara Sanchís, primera presidenta d’aquest col·lectiu d’àmbit professional que en breu començarà a caminar.

El nostre primer objectiu és la formació en hostaleria i en aquest sentit, pretenem millorar el coneixement sobre vins i caves però també de les altres begudes relacionades a la restauració com licors, cerveses, cafès o tes” detalla Sanchís. “La nostra meta és ensenyar i dotar del coneixement necessari als professionals de la sala perquè puguin entendre i assessorar les necessitats dels clients” afegeix. En aquest sentit, volen convertir en comunicadors de la gastronomia als treballadors de la restauració de Menorca.

“La nostra finalitat és nodrir del coneixement bàsic de cuina als cambrers per poder unir els professionals de sala amb els de cuina, creant sinèrgies i fomentant la unió del sector” remarca la nova Presidenta. “D’aquesta manera, podrem oferir el millor servei de cara al client final i mostrar la nostra fortalesa com gremi. Sanchís ha anunciat que la nova associació de sommeliers col·laborarà amb l’Escola d’Hoteleria Maria Àngels Cardona de Ciutadella per contribuir a que des d’allà surtin els alumnes el millor preparats possibles.

Promoció dels productes

El segon gran eix de treball de la nova associació de sommeliers menorquins serà la promoció dels vins i d’altres productes menorquins, atorgant-los la importància que es mereixen, i que estan immersos en accions promocionals a través de les diferents iniciatives que s’han fet amb el Made in Menorca com per exemple, la Fira Arrels. “Volem contribuir a tot aquest esforç que s’està fent i convertir-nos també en uns ambaixadors per poder potenciar a nivell de restauració, aquests tresors gastronòmics que no sempre reben la consideració que es mereixen” comenta Sara Sanchís.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa