Balears Vadevi
Torna la Fira del Camp de Menorca

La 34a Fira del Camp 2022 i el XXXIV Concurs Morfològic de Bestiar Boví Frisón torna aquest cap de setmana a Alaior després de dos anys d’atura per la Covid.

És un dels esdeveniments més importants del sector agrari a les Balears i també un dels primers que es va veure afectat per la pandèmia, segons recorda l’alcalde d’Alaior José Luis Benejam. Sigui com sigui, el batle apunta que és important recuperar-lo perquè “té una enorme repercussió econòmica en el municipi” durant els dies de celebració.

La fira obre aquest matí a partir de les 10h al recinte del polígon industrial La Trotxa d’Alaior i reunirà fins a una vuitantena d’expositors de maquinària i productes agraris, que conviuran amb tot un ampli programa d’activitats al llarg del cap de setmana com l’espectacle eqüestre previst per diumenge a les 11:30h o diverses actuacions musicals.

Cartell Promocional de la Fira del Camp de Menorca 2022

Al Concurs s’hi presenten en aquesta edició fins a 31 ramaderies de municipis com Ciutadella, Es Mercadal, Ferreries, Es Migdorn, Maó i Alaior. La fira s’allargarà fins diumenge a les 15:00h del migdia.

Benejam ha insistit que malgrat és important celebrar la fira, cal mantenir encara vigents algunes de les recomanacions de la normativa sanitària. “Mai organitzarem res que posi en risc la salut del ciutadà”, deia en declaracions a EFE. “Intentarem fer camí cap a la realitat que teníem abans de la pandèmia, perquè certament ha fet molt de mal en tots els nivells, salut i economia“, remarcava.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa