Balears Vadevi
Torralbenc, una de les set visites recomanades per fer enoturisme

Pilar Cavero, millor sommelier d’Espanya 2013 recomana set visites enoturístiques per gaudir en diversos punts de la Península, i una d’elles, fa parada a Menorca. “Allotjar-se a l’hotel Torralbenc permet visitar les seves vinyes, tastar els vins del celler i gaudir d’una excel·lent proposta gastronòmica”, dirà en un article que publica a l’ABC. Precisament fa pocs dies ens fèiem ressò al Balears Vadevi de l’estrena del celler menorquí en l’enoturisme en aquest reportatge.

Sigui com sigui, Cavero també aporta informació sobre el projecte, que es va inaugurar l’any 2013 al municipi d’Alaior “en una antiga finca agrícola d’una setantena d’hectàrees, envoltada de zones amb jardí i vinyes amb vistes al mar”. I recorda, també, que fa pocs anys que Torralbenc ha recuperat l’elaboració de vins i que actualment cultiven 13 hectàrees (amb una recent ampliació) amb varietats com la Manto Negra i Chardonnay, amb les quals elaboren vins blancs, negres i rosats.

Pel que fa a les visites enoturístiques, destaca l’oferta de visites guiades o passejades a cavall per la vinya, així com l’opció de tastar diversos vins. Al restaurant, el xef Luis Loza cuina una carta a base de productes de temporada i, en temporada d’estiu, suma a l’equip al sommelier Valentín Checa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa