Balears Vadevi
Recepta d’aprofitament | Bescuit de polvorons

Aprofitar les restes dels ingredients és un mal de cap que preocupa a molts de nosaltres perquè, a ningú li agrada haver de tirar aliments, però no sempre és fàcil trobar receptes que ens permetin donar-ne sortida. Per això, si us ha quedat perdut dins el rebost algun paquet de polvorons del Nadal passat, us proposem preparar aquest deliciós bescuit que estem segurs que farà les delícies de tota la família.

No cal preocupar-se si el sabor dels polvorons és variat, no fa falta què siguin tots de canyella, per exemple. Encara que n’hi hagi de distints ingredients el bescuit sortirà igual de deliciós. La llet emprada pot ser vegetal i el sucre, si ho preferim, pot ser negre. El millor és coure aquest bescuit en un motlle de cremallera, d’aquesta forma serà més fàcil de desmotllar i el podrem treure sense patir perquè es pugui rompre.

El podem servir empolvorat amb sucre o també el podem partir pel mig i farcir-lo de melmelada, crema, xocolata o fruites, el que més ens agradi.

Ingredients:

  • 2 ous
  • 100 g de sucre
  • 100 ml d’oli de girasol
  • 50 ml de llet
  • 130 g de polvorons
  • 125 g de farina
  • 1 sobre de llevat química

Preparació:

Triturar els polvorons amb un robot de cuina. Afegir la resta d’ingredients i batre-ho tot. Posar la mescla dins un motlle de cremallera de 18 cm untat de mantega i coure a 180 °C uns 45 minuts o fins que punxant amb un escuradents aquest surti net. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa