Balears Vadevi
Dani Arias, “hi ha un vi o espirituós de les Balears per a cada moment”

El president de l’Associació de Sommeliers de les Illes Balears (ABS), Daniel Arias, ha omplert la seva panera de Nadal amb tot de vins i espirituosos fets a les Illes Balears. Troba que hi ha varietat i qualitat per triar. Aquesta és la seva selecció, sense referències ni marques perquè n’hi ha per triar i satisfer tots els gustos.

Per començar, en l’aperitiu, recomana des d’un Palo amb sifó fins a un vermut fet a les Illes.

Per dinar, vins fets a Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera, tant els tranquils com els escumosos sense deixar de banda els dolços o generosos.

Ah, i a la seva panera, no s’oblidaria de l’oli amb Denominació d’Origen Mallorca.

Si hi ha ocasió per romandre i fer sobretaula, unes herbes mallorquines o eivissenques, però també gin i vodka o ron destil·lats a les Illes. Això vol dir també el brandy de Mallorca i la frígola d’Eivissa i Fomentera. I no descarta, tampoc, un mesclat o una pomada de Menorca.

Recupera: “Els productes que no poden faltar a la panera de Nadal de Marga Amat, directora de la denominació d’origen Binissalem”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa