Balears Vadevi
La gastronomia de Menorca, al ‘Canal Cocina’

El canal de televisió especialitzat en gastronomia Canal Cocina està produint peces televisives sobre la gastronomia de Menorca per emetre’n continguts durant cinc programes. En concret, serà protagonista als programes Productos Artesanos, Canal Cocina Recomienda, Blanca en Menorca, Destino Menorca i Antojos de Vero.

La pròxima gravació tindrà lloc entre el 30 d’agost al 13 de setembre per al programa ‘Blanca en Menorca’. Cada programa comptarà fins a 4 emissions, és a dir, 40 en total, i s’emetran a partir del novembre. Per altra banda, del 12 al 16 de setembre es gravaran els programes de Productos artesanos i Canal Cocina Recomienda.

Així, durant els dies de rodatge, es visitaran diferents productors i espais gastronòmics per donar a conèixer la creació artesana d’embotits, formatges i gelats, la producció agroalimentària de productes d’horta, o conèixer de primera mà l’elaboració artesana de la rebosteria. També, la cuinera Blanca Mayandia cuinarà receptes menorquines. A més a més, visitaran mercats agroalimentaris locals, així com altres punts d’interès turístic com monuments talaiòtics, els fars, les platges i el Camí de Cavalls, entre d’altres.

Aquesta acció promocional s’emmarca a dins del programa de promoció de Menorca com a Regió Gastronòmica Europea i compta amb la col·laboració del departament de Projecció Econòmica del Consell Insular de Menorca, així com també de nombroses empreses menorquines, entre les quals, Sa Cooperativa del Camp, San Crispín, Formatges Tirant i Es llonguet. En quest enllaç es pot veure la introducció del programa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa