Actualitat

Vinyes Mortitx: com embotellar el paisatge i potenciar la singularitat

Comparteix
Aquest celler d’altura enmig de la Serra de Tramuntana de Mallorca entra en una etapa de consolidació després de demostrar que la unió fa la força

Les 6 màximes per acostar-se al món del vi

Comparteix
Recollim algunes frases de personatges del sector que ens ajudaran a perdre la por i a acostar-nos al vi

Ànima Negra: l’artesania del vi des de Mallorca al món

Comparteix
Un 75% de les botelles d’Ànima Negra surten del celler de Son Burguera a Mallorca i se’n van cap al món, literalment

Vins Can Majoral: on la viticultura ecològica va ser abans que tot

Comparteix
Aquest celler d’Algaida a Mallorca, s’ha convertit en una mena d’estendard de les pràctiques sostenibles, a una illa on prop de 40% de les vinyes són ecològiques

Francesc Grimalt: “He tengut sempre la sensació de ser un ‘tio’ estrany”

Comparteix
L’enòleg i copropietari del celler mallorquí, 4 Kilos, troba que és genial que els vins naturals hagin aconseguit qüestionar fonaments bàsics del món del vi que fins ara eren impensables

Cinc consells bàsics sobre els defectes del vi

Comparteix
El sommelier Xavi Nolla trenca mites sobre els defectes del vi i dóna quatre pinzellades pràctiques per distingir quan qualque cosa no està bé