Eivissa

Tallers per evitar captures accidentals d’espècies protegides a les Pitiüses

Comparteix
"L'educació ambiental i la formació són elements clau per garantir la preservació d'indrets tan emblemàtics", diu Llorenç Mas
:  - Mobile
Can Rich ja cull els primers gotims de la varietat chardonnay | Blanca Ozcáriz

Eivissa comença a collir el raïm de l’anyada 22

Comparteix
Malgrat pateixen pel temps i lamenten les pèrdues provocades pels tudons, esperen una collita sana
:  - Mobile

L’enciam de patata, una reivindicació de la tradicional cuina eivissenca

Comparteix
"Hem de donar valor i recuperar les receptes tradicionals de la nostra gastronomia", reivindica l'experta Maria José Amengual
:  - Mobile
Aquesta nova proposta durà als mercats d'Eivissa els millors productes locals i de temporada | PIMEEF

Tasta Sabors als Mercats d’Eivissa, gran mostra de productes de temporada

Comparteix
Aquesta proposta de la PIMEEF vol incidir en la promoció de la riquesa del sector primari de l'illa
:  - Mobile
Campanya 'Això sí' d'Eivissa | Consell d'Eivissa

El Consell d’Eivissa destina 150M€ al producte local a través de PIMEEF

Comparteix
Formalitzen un acord que es concretarà en la promoció del producte agroalimentari i pesquer de l'illa a través de la seva visualització en el comerç local i els establiments de restauració
:  - Mobile
El Banc de Terres cerca finques cultivables per a sol·licitants que volen posar en marxa projectes d'explotacions agràries ecològiques | BDT

Banc de Terres d’Eivissa, eina clau per al futur agrícola de les Pitiüses

Comparteix
Reproduïm aquest article d'Apaema.net en el qual s'incideix en l'accés a la terra com a element clau per al desenvolupament agrari i ramader a les illes
:  - Mobile
Eivissa celebra la festa de Sant Joan | Vicent Marí, Arxiu d’Imatge i So del Consell

Vins i bombolles d’Eivissa per la nit més màgica de l’any

Comparteix
L'Illa recupera diverses tradicions per celebrar Sant Joan, com els foguerons, les actuacions musicals o activitats al voltant d'una taula, en la qual no hi faltaran els típics macarrons
:  - Mobile

La fira HORECA d’Eivissa i Formentera tindrà segona edició al març de 2023

Comparteix
La sisena edició mallorquina serà del 6 al 8 de febrer; i s'estrenen a Menorca els dies 22 a 24 de març
:  - Mobile

Estudiants de cuina aprenen com es fa la mel eivissenca

Comparteix
Tradicionalment, l'extracció es realitza en dos moments, a principis de l'estiu i durant la tardor, seguint el cicle natural de la vegetació eivissenca
:  - Mobile
Presentació de l'activitat que combina patrimoni arqueològic i gastronòmic a les Pitiüses | CAIB

Torna el cicle ‘Tríada Mediterrània: pa, oli i vi a l’Eivissa Antiga’

Comparteix
El projecte va néixer l'any 2021 per potenciar i unir el patrimoni arqueològic i gastronòmic
:  - Mobile