Balears Vadevi
Eivissa

Eivissa

Amanida de cigrons, un dels plats frescos de l'estiu | Foto: M.J.A

Recepta d’amanida de cigrons, a l’eivissenca

Comparteix
A Eivissa, l'horta d'estiu proporciona molts productes que són perfectes per a preparar-ne
Les ensaïmades es descongelaven per vendre-les com producte fresc/CAIB

Agricultura immobilitza una partida de 500 ensaïmades fraudulentes

Comparteix
Elaborades fora de les Balears, es venien com fresques als aeroports de Mallorca i Eivissa, sent un producte de pastisseria industrial ultracongelat
Exterior del Restaurant Edén, a Eivissa | Foto: M.J.A

L’Edén Eivissa inaugura l’experiència sensorial ‘Nius gastronòmics’

Comparteix
Una proposta culinària en un espai íntim i amb el Mediterrani com a teló de fons
La revista fa tres anys que dedica al seu número d'estiu a Eivissa | Foto: Imam Comunicació

‘Tapas Magazine’ presenta a Eivissa el seu número especial d’estiu

Comparteix
Es tracta del tercer any consecutiu que la publicació dedica el número estiuenc a l'illa
Els macarrons, plat dolç típic d'Eivissa per Sant Joan | Foto: Maria José Amengual

Els macarrons d’Eivissa, unes postres típiques de les festes de Sant Joan

Comparteix
Són com una espècie d’arròs amb llet, però preparades amb pasta especial que es compra a granel i que més que a macarrons s’assembla a tallarins arrissats trossejats
Patata vermella d'Eivissa | Foto: Consell d'Eivissa

La patata vermella té bona salut i segueix com a conreu principal d’Eivissa

Comparteix
Es presenten xifres que parlen de 158 tones de sembra aquest 2023, i una producció que s’espera que superi les 3.000 tones entre les dues collites
Campanya 'Això sí' d'Eivissa | Consell d'Eivissa

Es reprèn la campanya d’impuls del producte local “Aixó sí és d’Eivissa”

Comparteix
Torna a activar-se aquesta proposta que impulsa la PIMEEF en suport del Consell Insular
Patata vermella eivissenca | Foto: Sabors d'Eivissa

La patata vermella eivissenca: la recuperació d’un producte tradicional

Comparteix
Durant anys, la varietat antiga es conservà per pagesos que l’empraven sobretot per al seu autoconsum
Carles Abellán | Foto: Iris Solana, Imam Comunicación

El xef català Carles Abellán estrena temporada a Formentera amb novetats

Comparteix
"Sempre he desitjat muntar un bar musical clandestí", confessa l'empresari, ara que finalment ha fet realitat el somni amb 'charli's'
Vinyes del projecte Ojo de Ibiza | Ojo de Ibiza

Descobrir la tradició vitivinícola d’Eivissa a través dels seus vins

Comparteix
L'illa permet tastar algunes referències locals molt ben valorades tan internament com internacionalment