Balears Vadevi
Eivissa

Eivissa

Celler Can Rich, d'Eivissa | web celler

Eivissa organitza nous cursos de tast per donar a conèixer els vins locals

Comparteix
Hi ha dues convocatòries, una per a públic final i l'altra per a professionals del sector de l'hostaleria
La patata d'Eivissa és un dels productes locals per excel·lència | Foto: M.J.A

Recepta | Patates en casaca: la guarnició per acompanyar qualsevol plat

Comparteix
És de llarga tradició a l'illa | El contrast entre la cruixent capa exterior i el melós interior de la patata està deliciós
La tradició de fer vi a Eivissa ve de molts d''anys | Foto: MJ Amengual

Elaboració de vi: una tradició d’anys que continua viva a Eivissa

Comparteix
Tradicionalment, cada família elaborava el seu propi vi per consumir durant tot l'any
Flaó eivissenc | Foto: M. J. Amengual

Recepta | Flaó, unes delicioses postres de la rebosteria eivissenca

Comparteix
Tradicionalment, ha estat una preparació típica del Diumenge de Pasqua, però actualment es consumeix durant tot l'any i es pot trobar a la carta de qualsevol restaurant
Cistelles producte local Eivissa | Foto: Consell Eivissa

El Consell d’Eivissa renova la col·laboració amb PIMEEF i el producte local

Comparteix
Destinaran 150.000 euros a la promoció dels productes agroalimentaris de l'illa a través de la gastronomia i a l'impuls d'establiments que apostin pels sabors tradicionals de l'illa

Homenatge a la gastronomia pitiüsa a l’estrena de la ‘Fira Eivissa Gourmet’

Comparteix
Tindrà lloc els dies 22 i 23 de setembre al Recinte Firal d'Eivissa, compartint espai amb la 16a fira de cervesa eivissenca
Els guardonats en la tercera edició dels premis de l'Acadèmia de Gastronomia d'Eivissa i Formentera | Foto: Consell d'Eivissa

Premis a l’excel·lència gastronòmica d’Eivissa i Formentera

Comparteix
L'Acadèmia de Gastronomia lliura els guardons de la tercera edició d'un certamen que destaca la cuina com a fet diferenciador de la cultura pitiüsa
Amanida de crostes, un plat típic de la gastronomia de les Pitiüeses | Foto: MJ Amengual

RECEPTA | Com fer l’amanida de crostes, el plat tradicional de les Pitiüses

Comparteix
Es fa amb ingredients humils i demana una preparació senzilla, però el resultat és deliciós i es pot servir tant per acompanyar carns com peixos
El proyecto quiere dar una segunda vida al vidrio | Foto: Nacho Vergara

‘Another Round’, el projecte que dona una segona vida als envasos de vidre

Comparteix
N'és impulsor en Maximilien Juárez, un argentí afincat a Eivissa que fomenta el 'zero waste' i l'economia circular
Celler Can Rich, d'Eivissa | web celler

Injecció econòmica per a reforçar el paisatge agrari eivissenc

Comparteix
El Consell Insular i el Govern balear acorden ajudes que podrien assolir el milió d’euros