Balears Vadevi
Celebrades les primeres eleccions del Consell Regulador de l’Oli d’Eivissa

Aquest dimarts s’han celebrat les primeres eleccions al Consell regulador de la IGP “Oli d’Eivissa”, convocades pel Consell d’Eivissa, per escollir 4 vocals entre els 5 candidats presentats.

En total, s’han emès 28 vots i han resultat elegits Antonio Marí Torres, Pere Torres Torres, Jose Ferrer Boned i Juan Colomar Serra. El Consell Regulador de la IGP és l’entitat que té atribuïda la gestió de la IGP, especialment el foment, la difusió i la promoció dels olis sota aquest segell europeu.

Al consell Regulador estan representats de forma democràtica els sectors econòmics implicats en la producció d’olives i en l’elaboració d’oli, i comptarà amb 4 representants dels trulls (directament escollits ja que els quatre trulls inscrits s’han presentat com a candidats) i 4 representants per part dels productors olivarers que són els que s’han estat elegits avui.

Serà el primer Consell Regulador constituït a Eivissa, per davant de la IGP Vi de la Terra Eivissa i de les Herbes Eivissenques.

El procés electoral es va iniciar el 9 d’agost, dia en el que va entrar en vigor la convocatòria amb un calendari electoral que s’allargarà fins a la sessió constitutiva del Consell Regulador previst per al 1 de desembre de 2021, després de les eleccions que han tingut lloc avui.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa