Balears Vadevi
Es lloga tractor sense cost per al manteniment del camp eivissenc

La delegació eivissenca de la Federació Balear de Caça ha adquirit un tractor i altres eines com el remolc, l’arada i la segadora, per un import de 62.000 euros a través d’una subvenció atorgada pel Departament de Medi Rural i Marí del Consell Insular d’Eivissa.

Membres de la delegació de caça han presentat aquesta setmana l’adquisició que tant el president del Consell d’Eivissa, Vicent Marí, com el director insular de Medi Rural i Marí, Joan Marí, van valorar com a “una gran oportunitat per al manteniment del camp de la nostra illa” ja que amb aquest tractor es podrà fer treballs de manteniment i sembra a les finques amb l’objectiu de mantenir la biodiversitat i l’equilibri de la fauna illenca.

Tal com ha explicat Juan José Roig Torres, membre de la delegació eivissenca de caça, amb aquesta adquisició es dóna resposta a una important demanda de gent del camp amb vedats de caça que no disposa d’aquest tipus de maquinària i que volen tenir les seues finques arreglades i sembrades “per garantir el manteniment de la biodiversitat de l’illa: sembrar i permetre que la fauna disposi de menjar i aigua ens permet mantenir els cicles vitals de les espècies, i al mateix temps afavorim el manteniment del nostre camp”.

Es tracta d’un tractor de darrera generació, model del 2020, que s’adapta a qualsevol tipus de terreny i des de la Federació de Caça es posarà a disposició dels interessats gratuïtament.

Vicent Marí comentava que “volem donar suport al sector primari de la nostra illa, i aquest tractor i les eines de les quals disposa era una de les demandes de les societats de caçadors que volien col·laborar en el manteniment del nostre camp. És el nostre compromís per a la millora i conservació del nostre entorn rural”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa