Balears Vadevi
Sabors d’Eivissa recull un premi a la promoció del producte local

Sabors d’Eivissa ha estat guardonada als premis de l’Acadèmia de Gastronomia de les Pitiüses, que s’han lliurat aquesta setmana. La marca ha estat reconeguda per la seva tasca en el foment i promoció del producte local de l’illa, juntament amb els restaurants Es Ventall i Es Caló, que s’han endut el premi als millors establiments de restauració. Pau Barba de Can Domo s’han endut el premi a millor xef.

“És un reconeixement al treball col·lectiu de productors, elaboradores, pescadors i restaurants que mantenen i innoven la tradició culinària eivissenca, mantenint el seu compromís amb el producte de l’illa de la mà de les associacions professionals de la PIMEF”, diuen des de Sabors d’Eivissa. “Agraïm també la gent d’Eivissa i les persones que ens visiten perquè el seu suport ho ha fet possible”, afegiran.

El Consell d’Eivissa ha felicitat tots els premiats, en un tuit on els agraeix la promoció que fan del producte local i el sector primari de l’illa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa