Balears Vadevi
La Unió de Cooperatives Agràries de Balears es reuneix a Formentera

La presidenta del Consell de Formentera, Ana Juan, i el conseller de Medi Rural, Josep Marí, s’han reunit aquesta setmana amb la presidenta de la Unió de Cooperatives Agràries de Balears (UCABAL), Jerònima Bonafé, i la directora gerent, Xisca Parets. A la trobada també hi eren membres del Consell Rector representants de totes les illes, entre els quals hi ha el president de la Cooperativa del Camp de Formentera, Marcos Ribas.

Els participants a la reunió d’aquest dimarts a Formentera | Foto: Consell de Formentera

La presidenta ha agraït als assistents que hagin triat Formentera per fer un consell rector de totes les Illes Balears per posar en comú la situació del sector i les expectatives de futur.

El conseller de Medi Rural, per la seva banda, s’ha compromès a “ajudar el sector primari per fer front a la gran pujada de preus de les matèries primeres amb què treballen, i facilitar la creació de les infraestructures agràries necessàries”.

En aquest sentit, el conseller ha recordat hi ha un acord de ple per modificar el PTI que ha de facilitar la construcció d’aquest tipus d’infraestructures.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa