Balears Vadevi
L’ametlla es promociona a forns, comerços i restaurants de Mallorca

Ja ningú no discuteix les propietats de la fruita seca i, en aquest cas, de l’ametlla de Mallorca que a més té un plus de qualitat indiscutible. Per això, i per donar-li l’espai que es mereix a la gastronomia i al nostre dia a dia com aliment saludable i saborós, l’IGP Ametlla de Mallorca ha aprofitat el Dia Mundial de l’Ametlla per fer-ne promoció. Els responsables del Consell Regulador de la Indicació Geogràfica Protegida Ametlla de Mallorca triaren l’emblemàtica pastisseria Pomar de Palma per a fer l’acte principal de la campanya de promoció que es desenvoluparà fins al 25 de febrer de 2023.

Segons Antoni Bonafé, president de la IGP Ametlla de Mallorca, “per a donar a conèixer la importància de la IGP Ametlla de Mallorca en la gastronomia de Mallorca es realitzarà una campanya de promoció amb establiments de restauració, forns i comerços d’alimentació que voluntàriament s’estan adherint a aquesta campanya”.

El gató d’ametlla, un imprescindible de la pastisseria mallorquina/Cedida

Totes les facilitats per la ruta de l’ametlla de Mallorca

Bonafé explica que enguany s’han incorporat noves eines per facilitar la recerca d’aquests punts de venda i consum: “Hem creat un mapa interactiu amb els establiments que s’acullen que es pot consultar en la nostra pàgina web”.
“Volem millorar la comercialització del nostre producte, fent valdre la importància paisatgística i gastronòmica col·laborant amb establiments de restauració i obradors que utilitzin l’ametlla IGP de Mallorca”, afegeix Bonafé.
Els participants són, ara com ara, vuit restaurants, tres obradors i una desena de botigues. Tots ells tindran l’ametlla en promoció. A més, es poden trobar les ametlles en els punts de venda habitual.

El dissabte dia 25 de febrer, el Consell de Mallorca organitzarà la segona edició del Premi Flor d’Ametller amb el qual es reconeix a una organització, grup o persona de l’Illa que promocioni l’ametlla de Mallorca.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa