Balears Vadevi
Les Balears sumen cinc nous Sols a la Guia Repsol

La darrera gala de la Guia Repsol, que s’ha fet a Santa Cruz de Tenerife, ha deixat nous guardonats entre els restaurants de les Illes Balears. Així, Mallorca suma dos nous restaurants reconeguts amb un Sol Guia Repsol: Sa Clastra, a Calvià, i Fusión19, a Muro. A més, Sa Pedrera dEs Pujol (Sant Lluís, Menorca), Es Fumeral (Eivissa) i Sol Post (Sant Francesc de Formentera) també han aconseguit aquesta distinció.
Amb aquestes incorporacions, Balears augmenta la xifra de l’any anterior i compta amb 43 restaurants guardonats: 1 amb tres Sols, 8 amb dos Sols i 34 amb un Sol.

Els que es queden els que se’n van i els que s’hi incorporen

Anant al detall, manté els tres Sols Maca de Castro (Alcúdia), segueixen amb dos Sols, Andreu Genestra (Capdepera), Béns d’Avall (Sóller), DINS Santi Taura (Lloseta), L’Olivera (Deià), La Fortalesa (Llucmajor) i Voro (Capdepera).

A més, conserven el seu Sol: Aromata (Palma), Celler Barahona – Casa Manolo (Ses Salines), Brut (Llubí), Ca na Toneta (Caimarí), Casa Maruka (Palma), DaiCa (Llubí), És Fum (Costa d’en Blanes-Calvià), Marc Fosh (Palma) i Zaranda (Palma).

I perden el seu Sol obtingut a l’edició de l’any passat el restaurant Can Toni Moreno (Port des Canonge-Banyalbufar) i Sala de Personal (Palma).

Els xefs Aleix Serra i Marc Marsol ha recollit el Sol pel restaurant Fusión19/Guía Repsol
Sa Pedrera des Pujol, el restaurant de Menorca que ha tornat amb un nou Sol/Guía Repsol
A Eivissa han incorporat un nou Sol a la Guia amb el restaurant Sol Post/Guía Repsol
El restaurant Es Fumeral, de la Cala Nova de Formentera, ha entrat enguany a la llista de guardonats/Guía Repsol


Un cel amb estrelles i sols que reconeixen la màxima qualitat

Se sumen a aquesta llista amb un Sol Fusion19, que està en mans dels xefs Aleix Serra i Marc Marsol, al capdavant d’un equip que ja va aconseguir una Estrella Michelin. També té Estrella Michelin Sa Clastra, al Castell de Son Claret, amb el xef Jordi Cantó. Així, amb un Sol Repsol, Sa Clastra i Fusion19, a més dels altres tres de les Balears, es converteixen en restaurants «que recomanaries a un amic i al qual ja estàs pensant a tornar un munt de vegades», destaquen des de la Guia Repsol. En la seva valoració, es té en compte «la qualitat del producte i la intenció d’elaborar una cuina honesta i coherent que anirà creixent», a més d’«un servei atent i professional, així com un celler amb inquietuds».

Més notícies
El restaurant Brut podrà penjar el Sol de Repsol a la porta/Guia Repsol
Quatre restaurants de les Balears se sumen a la família dels Sols de Repsol
Mallorca, Eivissa i Formentera es reparteixen les noves distincions que atorga la Guia Repsol
Álvaro Salazar, jove i prometedor xef del restaurant Voro, amb el Sol de Repsol a la gala/Cedida
Álvaro Salazar obté 2 ‘Sols’ de la Guia Repsol pel restaurant Voro
El xef els afegeix al seu palmarès on ja té dues Estrelles Michelin aconseguides anteriorment

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa