Balears Vadevi
Brusca Brewpub, dos anys i la festa continua amb nous projectes

Brusca Brewpub és un negoci consolidat que ha superat l’etapa de proves i s’ha arrelat profundament en un barri de Manacor, Sa Torre, en transformació. Aquest final de juliol -el dia 22- feia dos anys que Miquel Gelabert i Neus Llopis varen obrir les portes per primera vegada contenint la respiració i apostant fort per una cervesera artesana que ja té la qualitat reconeguda i que a més es complementa amb una oferta gastronòmica també de bon nivell.

La festa de l’aniversari va consistir en diferents activitats ben mogudes. Va ser un capvespre en el qual, des de Brusca, van voler regalar cervesa a tots els assistents, i ho van fer de la mà d’en Toni Duarte, sommelier de cervesa mallorquí amb la marca “Millor amb Cervesa” que va anar donant a tastar cerveses amb porró, mentre feia preguntes i jocs per posar a prova la cultura cervesera dels assistents.

Set tiradors amb distintes cerveses artesanes per tastar/Cedida

També van comptar amb la col·laboració dels elaboradors de la cervesa Màger de la Llacuna (Catalunya) fent un “meet the brewer”. Tal com diu el nom, els “meet the brewer” són activitats conegudes al món cerveser que et permeten conèixer en persona a un elaborador i, per suposat, tastar les seves cerveses.

Música i cervesa, sempre de bracet

El grup Reggaetonpare va ser l’encarregat d’amenitzar el capvespre amb un repertori musical propi ple de rialles i bona música. Com bé expliquen na Neus i en Miquel, “va ser un dia per celebrar amb tots els nostres clients i amics, un dia especial”.

La música no podia faltar a la festa de l’aniversari/Cedida

I com deveu saber a Mallorca, swing i cervesa van molt de bracet. Així que no podia faltar un espai per ballar swing organitzat per l’escola manacorina Jazzbouncing, que varen estar ballant durant hores fins que se’ls hi va acabar l’energia.

Miquel i Neus fan un balanç positiu d’aquests dos anys tot i que reconeixen que no ha estat fàcil: “han estat dos anys plens d’experiències, aprenentatges, nervis, molta feina, però sobretot ens quedem amb la satisfacció de veure que la gent queda encantada amb el que feim. Ara el repte és seguir millorant, experimentant i passar-ho bé amb el que feim. Aquest any que ve vindrà ple de noves elaboracions utilitzant el màxim de productes d’aquí i unint més el raïm i l’envelliment en botes amb la cervesa, aprofitant la relació personal que hi tenim”.

Swing i cervesa s’entenen molt bé/Cedida
Més notícies
Les cerveses artesanes són protagonistes a l'antic molí fariner /Brusca Brewpub
Miquel Gelabert & Miquel Gelabert, cerveses i gastronomia a Brusca Brewpub
Un tast i un sopar maridatge enceten l'agenda de la cervesera per aquest estiu
Brusca Brewpub, un nou concepte on la cervesa i el vi conviuen naturalment/Cedida
Miquel Gelabert Jr. es passa a la cervesa i crea Brusca Brewpub
Un antic molí fariner de Manacor acull la nova aventura pensada, creada i dirigida amb Neus Llopis

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa