Balears Vadevi
Can Company, premi a millor productor segons els “Excellence Awards” 2024

L’empresa mallorquina Can Company és ja un referent en el sector agroalimentari i de l’explotació agrícola-ramadera de raça autòctona per la seva producció artesanal de sobrassada i altres embotits. Ara, a més a més, ha estat guardonada amb el primer premi nacional al Millor Productor en els premis “Auténtica Excellence Awards 2024”. La segona edició d’aquest esdeveniment ha distingit els mallorquins per la seva aposta per la circularitat i per la qualitat i l’excel·lència en els seus productes d’entre una selecció de les 83 millors empreses de tot l’Estat espanyol.

Els premis s’han lliurat a Sevilla, en el marc de les jornades Auténtica, un esdeveniment dedicat al producte gastronòmic gurmet i a la dieta mediterrània.

El dcoument reflecteix el reconeixement a l’excelència de l’empresa/Can Company


El jurat ha valorat la contribució de Can Company en matèries com la transformació de la indústria agroalimentària cap a un futur més saludable i sostenible en el qual el sabor té un significat fonamental.

Així, el Premi “Auténtica Excellence Awards 2024”, patrocinat per Agrobank, al millor productor de l’any reconeix que “l’explotació agrícola i ramadera de Can Company tanca el cercle total en la criança d’animals de consum autòctons, criats en llibertat en les seves finques, i alimentats amb els seus propis cereals i lleguminoses, sent un exemple de circularitat aplicada a l’agricultura i ramaderia”.

El gerent de Can Company, Javier Javier Irazusta, i el meste xarcuter Xesc Reina amb el guardó/Can Company

Una producció obsessionada amb la qualitat


Can Company “s’ha caracteritzat des dels seus inicis per produir de manera sostenible i respectuosa amb el medi ambient i pensant sempre a aconseguir el millor benestar dels seus animals, criats tots ells en llibertat de manera extensiva, i treballant exclusivament amb races autòctones mallorquines” (Porc Negre Mallorquí Selecte, Ovella Mallorquina i Vaca Mallorquina), afirmen des de l’empresa en un comunicat. ” A partir d’aquests animals, “i amb la inestimable intervenció del nostre mestre xarcuter Xesc Reina i de tot el personal de l’empresa, s’aconsegueixen les sobrassades i embotits de Can Company, que han aconseguit un gran reconeixement i prestigi, tant en l’àmbit local, com en els àmbits nacional i internacional”, rematen.

Xesc Reina, segon per la dreta de la imatge, ha recollit el Premi DIsrupció per la seva tasca investigadora i divulgadora/oríGenes

Xesc Reina ho torna a fer…

El mestre xarcuter de Can Company Xesc Reina també està d’enhorabona:  Aquesta setmana ha recollit el premi Disrupció del oríGenes Festival, dins una nova edició de l’esdeveniment Metafuturo oríGenes. Una distinció pensada per a persones emprenedores amb impacte positiu en la societat i en el planeta. A més de Reina, entre els premiats hi havia Alberto Chicote (premi Autenticitat) i Pedro Ruíz, CEO d’Àlma Carroviejas (premi al Llegat).

Més notícies
Diuen els que l'han tastada que és suau i que no embafa/Can Company
Cervesa de blat xeixa de Can Company, la primera 100% mallorquina
De quilòmetre 0 i vegana, està destinada al mercat gurmet
Xesc Reina aclaparat per un nou homenatge | cedida
Xesc Reina, entre els deu personatges més influents de la gastronomia
La 'Lista Tapas Magazine' elogia la tasca feta pel mestre xarcuter amb la sobrassada i el porc negre

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa