Balears Vadevi
El canari David Hernández Trillo guanya el Protur Xef d’enguany

El canari David Hernández Trillo s’ha proclamat aquest diumenge 19 de març guanyador de la cinquena edició de Protur Xef. El campió, elegit com el millor dels 18 participants en la competició, prové de l’Hotel Escola Santa Brígida de Gran Canària.

La decisió la van prendre Bernabé Caravotta (Vandal Restaurant), David Moreno (Hotel Can Simoneta), Tomeu Martí (Arume), Jonay Hernández (La Vieja), Andreu Genestra, Joan Marc Garcías (els dos últims amb restaurant amb el seu nom), Toni Tarragó (Es tast de na Silvia), Juliana González (sommelier) i Tomeu Caldentey com a president del jurat, amb el xef Koldo Royo exercint de presentador, amenitzant com cada any amb les seves infal·libles maneres rocanrroleras.

Una el·laboració a base de barat, ametlles i “txoco” ha donat el triomf a David Hernández/Cedida

I en el capítol oficial, en l’inici el xef corporatiu de Protur Hotels David Deop va lliurar un maletí de ganivets Arcs a cadascun dels sis finalistes, dues dones i quatre homes. Després, Llorenç Rosselló com a director d’Explotació de la cadena hotelera va lliurar la distinció com a tercera classificada a Núria Cortés, de l’Escola d’Hoteleria de Balears. El xef Andreu Genestra va fer el mateix amb el segon guardó, atorgat a Jesús Jiménez de Màster D Màlaga.

Els més petits demostren una gran preparació

Com a prèvia, el concurs per als més petits: Protur Xef Kids va tenir com a tercera classificada a Maria de Lluc, Agnés Obrador, en segon lloc, i Ornella d’Addona com a guanyadora. No s’ha d’oblidar que aquest certamen té el mateix jurat que el dels “majors”, el que assenyala com és d’important per a l’organització de Protur Hotels despertar l’interès per la gastronomia entre les novíssimes generacions.

Finalistes i guanyadors de l’edició infantil del concurs amb els membres del jurat/Cedida

“Espinagadas especials” o “Arrossos especials” són els títols dels tallers impartits el diumenge en la tercera jornada de Protur Xef, per Francisca Serra i Juan Pinel (Hotel Saratoga) respectivament.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa