Balears Vadevi
DO Binissalem i DO Pla i Llevant, un any més amb el Dia ‘Movimiento Vino’

Un any i més, i ja en van sis, les DO Binissalem i DO Pla i Llevant, s’ha sumat al Brindis Movimiento DO que s’organitza simultàniament a tota Espanya. Enguany s’ha assolit el rècord de participació amb 36 denominacions d’origen de vi de 15 territoris de l’Estat.

Sigui com sigui, cadascun dels brindis s’ha organitzat a llocs emblemàtics dels respectius territoris per a acostar el concepte DO al consumidor, destacar els valors que hi ha darrere del vi amb denominació d’origen i divulgar per què les denominacions d’origen són impulsores de la sostenibilitat en els seus territoris.

Una imatge d’unitat a la defensa d’objectius comuns/cedida

DO Pla i Llevant i DO Binissalem a Mallorca, les úniques existents a l’illa, triaren per aquesta celebració col·lectiva, el Pati del Centre Cultural Sa Nostra, a Palma. Es volia escenificar una acció reivindicativa envers la diversitat i la sostenibilitat, per posar de manifest la importància del concepte Denominació d’Origen, el vi de qualitat que es produeix a cada una de les zones i la seva aportació a la sostenibilitat dels seus territoris.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa