El vermut català ha agradat i convençut a la gent de Mallorca. Així ho ha compartit la setantena de persones que ha participat aquest primer de setembre a l’acte de presentació i degustació dels productes que es promocionen conjuntament sota la marca de Vermut de Reus en un acte celebrat a Bodegas Suau.
L’acció, que s’ha dut a terme de la ma de l’equip de La Vermutera de Mallorca, va permetre als reusencs compartir els orígens i vinculació del producte amb la ciutat tarragonina, així com donar a conèixer els detalls de la seva elaboració o detallar activitats i experiències enoturístiques que actualment s’ofereixen per gaudir de la ciutat i els seus productes. A la presentació es va poder tastar les elaboracions de les vuit marques que conformen el segell, que son Miró, Yzaguirre, Iris, Rofes, Cori, Olave, Fot-li i Or del Camp.
Aquesta és la primera vegada que els reusencs duen a terme una acció de promoció a les Balears, on han pogut donar a conèixer no només la ciutat, sinó els seus atractius turístics, patrimonials i l’oferta comercial i gastronòmica. La valoració, molt positiva tant per part seva com de La Vermutera, qui comparteix amb Balears Vadevi que tothom va sortir molt content de l’activitat. “Va tenir molt bona acollida, varen fer net de vermut i menjar!”, diran. I és que acompanyant els vermuts també es servir una mostra de producte local.
Els de Reus han obert una nova porta a promocionar l’excel·lència del seu producte i tenen un gran aliat amb l’equip de La Vermutera, una de les grans promotores del vermut a Palma, que de fet ja fa temps que distribueix algunes de les marques reusenques com el Fot-li o el Cori.